Nem kylling i karry med ris

Printer venlig version
Nem kylling i karry

Beskrivelse

Kylling i karry behøver ikke være en større videnskab, og her kommer basisudgaven, der ikke tager lang tid at lave. I denne opskrift er kyllingen kogt eller stegt på forhånd, og det skal man selvfølgelig tage højde for. Men det tager ikke meget længere tid at stege kylligestykker på en pande.

Med denne nemme opskrift kan man tilføre retten alt det, man lige har lyst til, og kan man lide stærk mad, er det nemt at bruge karryen efter behov.

Hvis du gerne vil prøve noget andet end nem kylling i karry kan du klikke her for at finde inspiration til hurtig aftensmad.

Ingredienser

1spskOlie
1 Løg (hakket)
2spskHvedemel
2tskKarrypulver
1dlKyllingefond (eller hønseboullion)
500gKylling (kogt eller stegt)
Til
personer
Tilberedning15 minutter

Fremgangsmåde

1. I en tykbundet gryde steges løgene i olien til de er bløde og klare.

2. Tilsæt derefter mel og karrypulver og rør det godt sammen.

3. Kyllingefonden tilsættes lidt efter lidt under omrøring til sovsen er tyknet.

4. Til sidst kommes kyllingestykkerne i og det hele vendes sammes. Serveres varm og med ris som tilbehør.